Tvrtka PRO MOTO RENT d.o.o., osnovana 2006. god i djeluje na teritoriju Republike Hrvatske u segmentu mopeda, skutera, motocikala, motociklističke opreme, vanbrodskih motora, čamaca i nautičke opreme. U našem prodajnom programu je i kompletna ponuda rezervnih dijelova, a u okviru tvrtke posluje i servis. U prodajnom programu MOTORISTIKE nalaze se mopedi TOMOS te skuteri i motocikli GENERIC. Od renomiranih tvrtki motorističke opreme zastupnik je tvrtke SOFT (motoristički koferi) i PRO MOTO (motorističke zaštitne kacige), motorističkih lanaca REGINA, a na polju rezervnih dijelova za motore tvrtke: SEGMENTI CABERMETEORKONIG-Austrija. PRO MOTO R. je ovlašteni uvoznik i servis MV Agusta motocikala.

pmr potpis

Peugeot skuteri


Sjedište: Sveta Nedelja, Industrijska 16, OIB:97887795508, MBS:080612047, Temeljni kapital: 20.000 kn

Osnivač: Zlatan Cerić, Osobe ovlaštene za zastupanje: Zlatan Cerić, Osnivački akt: Izjava o osnivanju od  30. rujna 2006. godine.


Ovlašteni prodavatelj i servis MV Agusta motocikala, ovlašteni servis SUZUKI vanbrodskih motora, ovlašteni prodavatelj i servis Peugeot Motorcycles, ovlašteni uvoznik i servis TOMOS mopeda, ovlašteni uvoznik i servis KSR Motorcycles.

 

iso9001